top of page

Nieuws

Uitbreiding van het aanbod

logo_praktijkparadijsvogel_donkergrijs_o

Diagnostiek mogelijkheden

Met de aanschaf van de IDS-2 is er naast de WISC-V nog een goed intelligentieonderzoek, maar ook onderzoek naar executieve functies, psychomotoriek, sociaal-emotionele competenties en schoolse vaardigheden beschikbaar.

Voor kinderen en volwassenen is nu ook de Raven's-2 beschikbaar bij Praktijk Paradijsvogel, geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

 

Binnenkort start onze adolescentengroep

Binnenkort gaat onze eerste adolescentengroep van start. Met een groepje jongeren tussen 12 en 18 jaar gaan we samen op onderzoek naar de betekenis van hoogbegaafdheid in ons leven. Op welke manier kleurt het je persoonlijkheid, welke obstakels en  welk plezier kan het brengen.

Zie ook:

Oudergroep

Wij zijn heel blij dat we u kunnen melden dat we gaan starten met de oudergroep!

 

Zodra tien ouderparen of ouders zich hebben aangemeld, gaan we starten. Dus bent u ouder van een hoogbegaafd kind (of kinderen) en wilt u eens met andere ouders praten over wat dat voor u en voor de opvoeding betekent, dan kunt u zich hieronder aanmelden.

 

Afhankelijk van hoe de situatie rondom corona is zoeken we een locatie waar we corona proof bij elkaar kunnen zijn of geven we de cursus online.

bottom of page