Aanbod voor Professionals

Mijn kennis over hoogbegaafdheid en psychiatrie deel ik graag met mijn collega's in de GGZ en in het onderwijs.

Verspreiding van kennis over psychiatrie en hoogbegaafdheid is van groot belang voor de kwaliteit van zorg. Voor kort overleg ben ik altijd beschikbaar tijdens het telefonisch spreekuur, elke donderdag van 12 - 13 uur. Maar mailen mag ook altijd.

Naast mijn werk in de praktijk ben ik bestuurslid bij de stichting Landelijk Kennisnetwerk Psychiatrie en Hoogbegaafdheid (www.lkphb.nl). Op de website delen we veel informatie voor professionals en is het mogelijk om in te schrijven voor een nieuwsbrief.

Voorbeelden van mogelijke onderwerpen:

  • Hoogbegaafdheid en psychiatrie, hoe maak je het onderscheid? Of specifiek over het onderscheid tussen ADHD en hoogbegaafdheid of tussen ASS en hoogbegaafdheid.

  • Hoe om te gaan met twice-exceptional kinderen, de kinderen met zowel psychiatrie als hoogbegaafdheid.

  • Wat te doen bij stagnaties in behandeling bij hoogbegaafde kinderen, bijvoorbeeld bij behandeling van angst of depressie.

  • Hoe kun je hoogbegaafde kinderen vroeg herkennen op school?

logo_praktijkparadijsvogel_donkergrijs_o

Spreekuur 

Lezingen 

Coaching 

Ik bied kortdurende coachinstrajecten aan leerkrachten en behandelaren, die hun kennis willen vergroten op het gebied van hoogbegaafdheid of hulp willen bij begeleiding/behandeling van een hoogbegaafd kind.

Kosten: De kosten zijn in overleg, neem gerust contact met ons op.

Andere vragen 

Ook voor vragen, die niet hierboven genoemd zijn kunt u mij altijd benaderen. U kunt het contactformulier invullen, uw gegevens achterlaten op de voicemail of tijdens het telefonisch spreekuur bellen.