Werkwijze en aanmelding

Praktijk Paradijsvogel biedt een vrijblijvend eerste contact via de telefoon, waarin we kunnen bespreken wat ik voor u kan betekenen. Na dat gesprek beslist u of u wilt aanmelden.  

Praktijk Paradijsvogel biedt verschillende trajecten aan onderzoek en zorg om flexibel te kunnen aansluiten bij uw vraag.

tree-2718836_1920.png

Aanmelden

Heeft u vragen over mogelijke hoogbegaafdheid bij uw kind, vraagt u zich af of er sprake is van autisme, adhd, een depressie, angststoornis of andere psychiatrische diagnose bij uw hoogbegaafde kind of is uw kind al hoogbegaafd getest en heeft u vragen over de opvoeding, psychisch welbevinden of school, dan kunt u contact opnemen met de praktijk.

  

U heeft voor aanmelding geen verwijzing van uw huisarts of gebiedsteam nodig. U kunt u uw kind aanmelden door het contactformulier in te vullen.  Ik neem dan contact met u op om een kennismaking te plannen. Een vrijblijvende kennismaking doe ik graag met beeldbellen. We bespreken de reden voor aanmelding, en kijken samen of Praktijk Paradijsvogel kan bieden wat u nodig heeft.

 

Voor definitieve inschrijving ontvangt u een inschrijfformulier. Het is belangrijk dat dit formulier ondertekend wordt door de gezaghebbende ouders.

Vergoeding

Om volledig vrij de kwaliteit van zorg te kunnen bieden die ik voor ogen heb, heeft praktijk Paradijsvogel geen contracten met gemeenten en verzekeraars. U zult de zorg zelf moeten betalen. Het is soms mogelijk om zelf een vergoeding aan te vragen bij de gemeente. U dient dan aan te tonen dat uw kind de specifieke en specialistische zorg nodig heeft die wij bieden en dat die elders niet geboden wordt. Een verklaring van de zorg die wij aanbieden kunt u hiervoor bij ons opvragen.

Ook is het soms mogelijk om vanuit een PGB de kosten voor onderzoek of behandeling bij Praktijk Paradijsvogel te betalen.